Facebook annoncekursus i Esbjerg for øvede

Afholdes i Esbjerg - ny dato følger - 8:30 - 13:30. Pris: 1.200 kr. ex. moms.

Dette 5 timers Facebook annoncekursus er målrettet dig, der ønsker at opnå større synlighed og målbar effekt af annoncering på Facebook.

Det er en fordel, hvis du har prøvet at booste et opslag, benyttet basis annoncering på Facebook eller har deltaget i det grundlæggende Facebook annoncekursus.

Har du ikke udarbejdet en strategi for din virksomhedstilstedeværelse, så kan du med fordel starte med Facebook strategikursus i Esbjerg.

Hvem kan deltage?

Alle der ønsker at tiltrække nye kunder og skabe synlighed på Facebook via deres Facebook side og et annoncebudget. Det er for alle, der ønsker at blive mere målrettet i annonceringen, og dermed udnytte annoncekronerne bedre.

Hvis du vil have den fulde effekt af kurset, kræver det, at du også har opsat en Facebook Pixel på dit website eller webshop. Har du ikke opsat Facebook pixel på din side, kan du få tilsendt en guide til dette inden kurset starter.

Hvad lærer du på kurset?

På dette Facebook annoncerings kursus arbejder vi udelukkende med annoncedelen af Facebook. Vi kigger på hvordan du opbygger målgrupper af “kolde”, “lune” og “varme” potentielle kunder. Vi kigger bl.a. på hvordan du kan skabe en mere relevant målgruppe på baggrund af besøgende på dit website eller webshop.
Der vil være en smule teori og ellers gennemgår underviseren hvordan de forskellige dele af Facebooks annoncemotor fungerer. Og vigtigst af alt – du kommer til at afprøve tingene i praksis.

Hvorfor skal du deltage?

Du skal deltage på kurset hvis du ønsker at komme videre med din målrettede Facebook indsats.

Inden du kommer fra kurset har du prøvet at opsætte og målrette en eller flere annoncer til en målgruppe der tidligere har interageret med virksomheden. Når du kommer hjem fra kurset har du også lært, hvordan du evaluerer kampagnens effekt direkte på Facebook.

Hvordan foregår det?

På Facebook kurset kigger vi helt lavpraktisk på hvordan man arbejder med de forskellige områder af Facebooks annoncesystem. Det hele forklares på godt vestjysk. Helt nede på jorden og uden du behøver have kendskab til marketing fagtermer. Du kommer fra kurset og har prøvet at oprette målgrupper og annoncer målrettet til din målgrupper.

Vigtige info

Du skal som deltager medbringe en PC eller Mac, så du kan arbejde med din side undervejs. Det er også vigtigt at du medbringer firmaet logo, evt. video, grafik og billeder du tænker kan bruges til indhold eller annoncering. Det bliver hands on – så du kommer til at arbejde med din virksomheds Facebookside undervejs i kurset. Der er naturligvis hjælp at hente fra underviseren på kurset. Det er vigtigt, at du har adgang til Facebooks annoncemotor og har opsat betaling inden du deltager på kurset.

Har du problemer med at opsætte eller få adgang til firmaets annoncekonto, kan du kontakte underviseren i god tid inden kursusstart.

Agenda for kurset

  • Morgenmad og præsentation af deltagere
  • Intro til Facebooks annoncemotor
  • Målgrupper (gemte, Look-a-like og brugerdefinerede)
  • Indhold og budskaber til vores målgruppe (inkl. eksempler)
  • – Kort frokost pause
  • Opbygning af konkret kampagne til din målgruppe (struktur, indhold, m.m.)
  • Effektmåling af kampagnen (på og uden for Facebook)
  • Opsummering og evaluering

Om underviseren

Kasper arbejder både strategisk og helt lavpraktisk med Facebook for en række kunder i eget firma Hundebøl Hamann ApS. Kasper er en erfaren underviser, der de sidste 5 år har undervist en lang række danske virksomheder. Kasper Hundebøl Hamann har siden år 2000 arbejdet med online marketing og ved hvad der skaber synlighed og målbar effekt! 

Hvad siger tidligere deltagere?

Se kommentarer fra tidligere kursister Kasper Hundebøl Hamanns Linkedin og Facebook kurser

Detaljer

Hvad koster det?

Prisen er 1.200 kr. ex. moms. inkl. morgenmad, let frokost og vand/kaffe/the.

“Min kollega vil også gerne med”

Fedt! Fire ører lytter bedre end to og I kan efter kurset sparre med hinanden. Deltager I flere fra samme virksomhed, får i alle 25% rabat. (rabatten vil fremgå af fakturaen)

Hvornår afholdes Facebook annoncekurset?

Kurset afholdes i Esbjerg på følgende datoer:

Ny dato følger – 8:30 – 13:30.

Hvor skal vi være?

hos Hundebøl Hamann ApS

Stenhuggervej 7A

6710 Esbjerg V.

Mulighed for gratis parkering lige uden for bygningen.

Tilmeldingsfrister

Senest 10 dage før kurset.

Hvorfor skal du skynde dig?

Pladsen er begrænset til 10 deltagere, så alle kommer herfra med en god oplevelse og der er tid til at du som kursist får sparring fra underviseren. Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der er en uge inden arrangementet er under 5 deltagere.

Husk

Du skal medbringe din egen computer (ikke tablet), adgang til din private Facebook profil, adgang til din Facebook side og annoncekonto, firma logo, video/grafik.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt Kasper Hundebøl Hamann

Mobil: +45 29 92 80 29

Mail: kasper@hamann.dk

Cvr.: 36089474

Top