Kursus i grundlæggende Facebook annoncering

Annonce kurset afholdes næste gang den 24. april 2019 fra 8:45 - 12:30. Pris: 950 kr. ex. moms.

Dette grundkursus i Facebook annoncering er målrettet dig, der aldrig har annonceret på Facebook før. (Psst – det tæller ikke, hvis du har brugt boost knappen – du kan stadig lære en masse og blive bedre til at målrette dine annoncer)

Hvorfor skal du deltage?

Du skal deltage på grundkurset, hvis du ønsker at komme i gang med en målrettet Facebook annonceringsindsats. Med andre ord udnytter du dit marketing budget bedre, ved at ramme kunderne mere præcist.

Inden du kommer fra kurset, har du prøvet at opsætte og målrette mindst en annonce for virksomheden på Facebook. Når du kommer hjem fra kurset har du også lært, hvordan du efterfølgende evaluerer annoncernes effekt. Alle slides fra kurset er naturligvis tilgængelige efter kurset.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer helt grundlæggende, hvordan du definerer og opsætter en målgruppe på Facebook. Denne målgruppe arbejder vi videre med, når vi skal oprette vores kampagne. På kurset guides du igennem opbygning af en kampagne med et tilhørende annoncesæt (budget, placeringer af annoncer, m.m.) og annoncer.

Du får naturligvis input fra underviseren til, hvordan du kan opbygge selve annoncen og dermed fange kundernes opmærksomhed endnu bedre.

Har du ikke en annoncekonto, guider underviseren dig i at oprette en. Husk blot at medbring et betalingskort.

Hvem kan deltage i kurset?

Alle der har en Facebookside, og vil være skarpere til at annoncere og nå kunderne. Grundkurset er for dig, der ønsker at tiltrække nye kunder, sælge varer i din webshop eller “bare” skabe synlighed omkring din butik, virksomhed eller forening på Facebook.

Hvordan foregår det?

På kurset kigger vi helt lavpraktisk på, hvordan man arbejder med de forskellige områder af Facebooks annoncesystem. Det er en kombination af teori (hvad betyder de forskellige knapper og udtryk og hvilke skal du reelt forholde dig til) og hands on hvor du guides af underviseren, mens du prøver tingene af på firmaets annoncekonto.

Det hele forklares på godt vestjysk. Helt nede på jorden og uden du behøver have kendskab til marketing fagtermer.

Prisen er 950 kr. ex. Moms, inkl. morgenmad og kaffe/the/vand

Vigtige info

Du skal som deltager medbringe en PC eller Mac, så du kan arbejde med din Facebookside undervejs. Det er også vigtigt, at du medbringer firmaets logo, evt. video, grafik og billeder du tænker kan bruges til annoncering. Det bliver hands on – så du kommer til at arbejde med annoncering undervejs i kurset. Der er naturligvis hjælp at hente fra underviseren på kurset.

Agenda for workshoppen

  • Morgenmad og velkomst
  • Intro til Facebook annoncering
  • Målgrupper på Facebook
  • Indhold og budskaber (eksempler)
  • – Kort pause –
  • Opbygning af konkret kampagne
  • Effektmåling af kampagnen
  • Opsummering, evaluering og tak for i dag

Mød din underviser

Kasper arbejder både strategisk og helt lavpraktisk med Facebook for en række kunder i eget firma Hundebøl Hamann ApS. Kasper er en erfaren underviser, der de sidste 5 år har undervist en lang række danske virksomheder. Kasper Hundebøl Hamann har siden år 2000 år arbejdet med digital tilstedeværelse og ved hvad der skaber synlighed og målbar effekt!

Hvad siger tidligere deltagere?

Se hvad tidligere deltagere udtaler om Kasper Hundebøl Hamanns Linkedin og Facebook kurser

Detaljer

Hvad koster det?

Prisen er 950 kr. ex. moms. inkl. morgenmad og kaffe/the.

“Min kollega vil også gerne med”

Fedt! Fire ører lytter bedre end to og I kan efter kurset sparre med hinanden. Deltager I flere fra samme virksomhed, får i alle 25% rabat. (rabatten vil fremgå af fakturaen)

Hvornår afholdes Facebook annoncekurset?

Grundkurset i annoncering på Facebook afholdes følgende datoer:

Den 24. april 2019 fra kl. 8:45 – 12:30

Hvor skal vi være?

hos Hundebøl Hamann ApS

Stenhuggervej 7A

6710 Esbjerg V.

Mulighed for gratis parkering lige uden for bygningen.

Tilmeldingsfrist

Senest 10 dage før kursusstart

Hvorfor skal du skynde dig?

Pladsen er begrænset til 10 deltagere pr. kursus, så alle kommer herfra med en god oplevelse og der er tid til at du som kursist får sparring fra underviseren. Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der er en uge inden arrangementet er under 4 deltagere.

Husk

Du skal medbringe computer (PC/Mac – ikke tablet), adgang til din private Facebook profil, adgang til din Facebook side. Betalingskort (VISA/Mastercard) til Facebook annoncering, firma logo, video/grafik.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt Kasper Hundebøl Hamann

Mobil: +45 29 92 80 29

Mail: kasper@hamann.dk

Cvr.: 36089474

Top